Naast mijn ruime ervaring met computers en servers die werken met MS Windows heb ik een grote passie voor Apple apparatuur en het werken hiermee. Dat sluit niet uit dat ik mijn zeer brede en grondige automatiseringskennis kan toepassen voor het oplossen van uw ict problemen. Het leveren van ondersteuning is tenslotte mijn core business en het geeft mij veel voldoening om klanten zo optimaal te laten werken met hun apparatuur.

Graag help ik klanten die voor het eerst kennis maken met Apple. Het is handig om bij begin goede keuzes te maken en ik kan zorgen voor een vliegende start. Maar ook geroutineerde Apple gebruikers kan ik zeker met mijn diepgaande Apple kennis nog van de nodige tips en adviezen voorzien. Daarnaast kan ik ondersteuning bieden in de weinige momenten dat je Apple apparatuur u toch nog in de steek mocht laten.

De sterke en bewezen punten van Apple zijn:

Één fabrikant voor gehele oplossing
Apple is leverancier van zowel:
– Hardware (Macintosh, MacBook, iPhone, iPad, iWatch, Apple TV)
– Besturingssysteem (Mac OS voor computers, iOS voor iPhone en iPad)
– Software (Mail, Contacten, agenda, Photo, iTunes, iMovie enz.)
– Diensten (iCloud, App Store)
Hierdoor kan Apple er voor zorgen dat alle apparatuur, software en diensten optimaal met elkaar samenwerken.

Sublieme apparatuur
Apple apparatuur is niet alleen duurzaam en van de hoogste kwaliteit maar heeft ook een zeer fraai en functionele vormgeving. De aanschafprijs is hoger dan die van goedkopere computer leveranciers maar Apple producten behouden veel langer hun waarde.

Gebruikerservaring / gebruiksgemak
Hoewel dit heel persoonlijk is, wordt het werken met Apple apparatuur en software als zeer gebruikersvriendelijk ervaren. De zeer snelle opkomst van de iPhone en iPad zijn hier wel het bewijs van.

Stabiliteit en veiligheid
De basis van het Mac OS besturingssysteem is het stabiele Unix. Met het werken op Apple loop je nagenoeg geen risico op besmetting door virussen en andere kwaadaardige software. Een Apple systeem blijft lang en stabiel werken zonder regelmatig te moeten herstarten.

Geleidelijke veranderingen bij nieuwe versies
De veranderingen tussen verschillende versies van Mac OS zijn niet zo ingrijpend en blijf je net zo productief als er voor met de voordelen van nieuwe functies. En daarbij zijn de Apple Mac OS upgrades gratis!

Bent u inmiddels overtuigd en net zo enthousiast om de overstap te maken of meer uit uw Apple apparatuur te halen? Neem dan snel contact op!