Hoe ga ik te werk?

Als allround ICT’er zorg ik voor continuïteit in de organisatie. In de volle breedte. Hoe gaat dat in z’n werk? De vraag van de klant is altijd leidend. Daar wil ik een goed antwoord op hebben. Wat is de vraag achter de vraag? Wat speelt er eigenlijk? Zodra dat duidelijk is, ga ik aan de slag. En tijdens mijn werk houd ik regelmatig contact. Zit ik op de goede weg? Zijn tussentijdse aanpassingen gewenst? Hebt u aan alles gedacht? Ik houd de vinger aan de pols. Zodat de klant uiteindelijk krijgt wat hij wil.

Intussen houd ik overzicht over alle processen en de behoeften van de organisatie en de medewerkers. De werkplek, de programmatuur, de backoffice, contacten en contracten: ik regel het. Ik beperk me overigens niet tot computers: ook printers/copiers en telefonie – vast en mobiel – heb desgewenst onder mijn hoede. Ook kosten en beheer zijn bij mij in goede handen.

Als doorgewinterde ICT’er ben ik bovendien leergierig en maak ik me nieuwe ontwikkelingen graag en snel eigen. Overigens bouw en onderhoud ik ook regelmatig websites.